CubicConverter

CubicConverter 2.2.1

Maak panoramafoto's en 3D-omgevingsfilmpjes

VOOR

  • Intuïtief gebruikersmenu
  • Duidelijke tutorials
  • Mooie resultaten

TEGEN

  • Opslaan niet mogelijk

Uitmuntend
8

Met deze evaluatieversie van CubicConverter converteer je panoramafoto's naar 360° QuickTime-filmpjes en vice versa. Zo creëer je mooie interactieve bestanden om bijvoorbeeld op je website te plaatsen.

CubicConverter werkt op gebruiksvriendelijk wijze. Panoramafoto's sleep je gewoon het schermpje in en dan druk je op "Convert". Het programma maakt zijn berekeningen en geeft je een "filmpje" als resultaat. Het zijn natuurlijk geen bewegende beelden, maar bestanden waarin je met de muis 360° ronddraait. Tevens converteer je met CubicConverter zogenaamde mirrorballfoto's. Denk hierbij aan de weerspiegeling in een kerstbal. Met wiskundige berekeningen is ook dit beeld om te zetten naar een 360°-representatie van de omgeving.

Mogelijk klinkt dit allemaal een beetje ingewikkeld, maar gelukkig geeft CubicConverter je enkele voorbeelden. Met behulp van korte tutorials op de website leer je hiermee snel hoe je de handelingen verricht. Het programma werkt soepel en is zeer stabiel. Daarom is ook jammer dat het met deze testversie niet mogelijk is zelfgemaakte foto's en video's daadwerkelijk op te slaan.

Heb je altijd al van die 3D-filmpjes willen maken van mooie panoramabeelden? Met CubicConverter heb je de juiste gereedschap in handen. Google wat leuke plaatjes en probeer het zelf uit. Om ze op te kunnen slaan, moet je wel de volledige versie aanschaffen.

CubicConverter

Download

CubicConverter 2.2.1

Beoordelingen about CubicConverter